Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Sunday, January 06, 2008

07.01.2008 CELE MAI NEBUNESTI TEORII ALE CONSPIRATIE

1-Reptile extraterestre domina planeta!!!





Potrivit reporterului BBC David Icke, reptilele umanoid sunt forta din spatele conspiratiei mondiale care manipuleaza si controleaza omenirea. El vrea sa demonstreze ca cei mai mari lideri ai lumii de la Jeffreson, Clinton, Obama, Bush pana la membrii din familia regala britanica poarta de fapt sangele acestor reptile din sistemul solar Alpha Dragonis.

Potrivit unui interviu luat de David Icke, Christinei Fitsgerald, o confidenta a printesei Diana pretinde ca Diana i-ar fi spus ca familia regala sunt de fapt r
eptile extraterestre. David Icke si altii pretind ca presedintele SUA si familia sa fac parte din aceiasi descendenta.

Icke sustine ca, pe baza cercetarii genealogice a familiilor regale din Europa, mai multi presedinti ai SUA au fost sau sunt reptile umanoide. Din punctul sau de vedere, politica externa a SUA dupa 9/11 este un produs al conspiratiei reptilelor pentru a subjuga omenirea cu George W. Bush ca si servant.




2-Scrierea Windows care aproba uciderea evreilor.



Scrierea Wingding introdusa in versiunea Windows 3.1 din 1992 a fost decoperita cand la alaturarea caracterelor " NYC " in acest limbaj era redat ca un craniu cu oase incrucisate, steaua lui David si gestul de OK . Acest mesaj putea fii interpretat ca un acord pentru a ucide evrei in special pe cei din orasul N.Y. Microsoft a negat puternic ca ar fii ceva intentionat si a insistat ca aranjamentul acelor simboluri este doar o intamplare ( mai tarziu in limbajul Webding alaturarea caracterelor "NYC" reda un ochi, o inima, si o linie de orizont, ceea ce ar putea fii interpretate ca " I love New York City", Microsoft a spus ca asta a fost intentionat).

O legenda urbana raspandita dupa 9/11 spunea ca daca alaturi "Q33NY" in limbajul Wingding aparea simbolul de mai sus. Dar aceasta teorie a cazut, alaturarea fiind total intamplatoare pentru ca atacul terorist nu a fost indreptat catre evrei si nici un avion folosit atunci nu a avut vreo legatura cu combinatia Q33, combinatie ce reda avionul. O alta sugestie ar fii ca Q33 se referea la o ruta de autobuz aleasa special care sa circule pe langa WTC sau pe la unul dintre aeropoartele implicate.

In realitate ruta de autobuz Q33 se folosea la aeroportul LaGuardia dar nici unul dintre avioanele deturnate nu a plecat si nu a apartinut de acest aeroport. Variate combinatii din limbajul Wingding fac parte din teorii ale conspiratiei.