About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Tuesday, November 24, 2009

Mame eroine din intraga lume...

Mama cu cel mai lung interval intre doua nasteri.
Elizabeth Ann Buttle a avut doi copii, Belinda si Joseph care nu este nimic special in sine. Belinda s-a nascut pe 19 mai 1956 atunci cand Elizabeth avea 19 ani. Partea uimitoare este intervalul dintre nasterea Belindei si Joseph, aceasta fiind cel mai lung interval dintre doua nasteri din istorie.
joseph s-a nascut la 20 noiembrie 1997 cand Elizabeth avea 60 de ani, la un interval de 41 de ani si 185 zile.


Cea mai batrana femeie care a devenit prima data mama.

Faceti cunostinta cu Rajo Devi Lohan, femeie din India care in noiembrie 2008 a dat nastere primului ei copil la varsta de 70 de ani. A spus ca a asteptat mai mult de 40 de ani acest copil si ca intentioneaza sa alapteze timp de cel putin 3 ani.Cea mai tanara mama din lume ( 5 ani).


In spitalul din Pisco (Peru), s-a prezentat intr-o dimineata o femeie (indianca), zdrentuita si obosita care avea de mama o fetita nu mai mare de 4-5 ani cu o burta mare si bulbucata. aratand spre fetita speriata, femeia la rugat pe unul dintre chirurgii de garda ai spitalului sa alunge "spiritele rele" care se napustisera asupra copilei. Initial a banuit ca fetita are o tumoare abdominala, dar in urma analizelor a avut o surpriza imensa afland ca este vorba de o sarcina de 8 luni.
Dr. Lozano a luat-o pe fata la Lima ( capitala Peru), pentru inca un set de analize. O luna si jumatate mai tarziu pe 14 mai 1939, fetita a dat nastere unui baiat ( prin cezariana, urmare a faptului ca avea bazinul foarte mic). Fiul ei a cantarit la nastere 2,7 a fost sanatos si a primit numele Gerardo dupa numele medicului. Pana la varsta de 10 ani Gerardo a stiu ca are o sora mai mare, dupa aceasta varsta i sa spus ca de fapt sora ii este mama.

Mama caruia i-au supravietuit cei mai multi copii in urma unei nasteri.


Nadya Denise Doud-Suleman Gutierrez, cunoscuta in mass media ca "octomama", este o americanca intrata in atentia internationala in ian. 2009 atunci cand a nascut 8 copii. Este al doilea caz de octopleti (care au ramas in viata)din istoria SUA, si la o săptămână după naştere, a depăşit rata de supravieţuire la nivel mondial precedent pentru un set complet de octopleti.
reactia publicului a devenit negativa atunci cand s-a descoperit ca "mamica" celor opt nou nascuti are acasa inca 6 copii minori, iar aceasta nu este independenta financiar. Femeia care este somera si face parte din grupul oamenilor carora li se acorda asistenta publica a conceput cei 14 copii pe care ii are prin metoda ferilizarii in vitro.

2 comments:

Steve Ballmer said...

your blog is strange, I like it!

Bianca Dragusanu said...

Buna ziua ,

Vroiam sa va anunt despre un nou site , unic in Romania , prin ceea ce ofera vizitatorilor:

-Tradu orice cuvant sau text in orice limba !(romana , engleza , franceza , germana , italiana , etc)
-Asculta textul scris in Romana sau Engleza si trimite mesaje vocale la prieteni !

Daca considerati util acest site , raman recunoscator daca l-ati accepta ca si comentariu sau
daca exista posibilitatea adaugarii in blogroll .


http://www.onlinetranslator.ro/ sau codul :

Online Translator


Va multumesc ,

Tudor