Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Tuesday, May 26, 2009

CELE MAI URATE ANIMALE DIN LUME!!!

Intors dintre morti...

Almiqui asa cum este numita aceasta specie, a fost considerata ca fiind disparuta de multi ani, pana in 2003 cand aceasta creatura a fost gasita pe o insula. Sarbatorim "intoarcerea la viata" a acestei specii care are bineinteles un loc special in clasamentul "celor mai urate aminale".


O fata pe care numai o mama o poate iubi!


Acesta cu siguranta este un aminal urat. Este o neobisnuita specie de porci, cu un corp in forma de butoi, un cap mare ornamentat cu 6 colti, inaltime medie 25-33 cm si 110-330 kg.


Bun in gastronomie!!!
Milioane de oameni în Europa, Japonia şi în Statele Unite, consuma acest peste urat, turtit, urduros pe piele, cu o infatisare monstruoasa. Cred ca daca ar vedea o fotografie cu ceea ce lor li se prezinta ca fiind o delicatese, cel putin ar avea un moment de ezitare inante sa se apuce de mancat.

O fata de gandac.


Esti bucuros ca nimanui nu ia trecut prin cap sa se uite la fata ta cu un microscop? Ar trebuie sa fi! Aceasta fotografie a fost realizata la concursul "Ugly Bug" din Oklahoma. Imaginea prezentata in concurs a fost prelucrata cu ajutorul unui microscop cu scanare de electroni, care mareste de la 10 pana la 500 de ori marimea originala, dezvaluind adevaratele caracteristici ale acestui gandac. Uneori adevarul nu este bine sa fie descoperit.