Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Monday, March 09, 2009

UIMITOARE DESENE 3D PE STRAZI SI TROTUARURI

Folosind o proiectie numita anamorphosis pentru a creea iluzia a trei dimensiuni atunci cand este privita din unghiul corect, acesti 4 artisti au creat unele dintre cele mai bune desene 3D pe strazi si trotuare. Patru artisti, o Arta....

Edgar Müller - este un artist german, creatiile lui de zi cu zi au transformat locatii normale in scene excentrice: rechini iesind din trotuar, rauri si cascade pe strazi.







Manfred Stader- a devenit pictor de strada dupa ce a studiat arta la faimoasa Städel Artschool in Frankfurt, de la inceputul anilor 1980 si in 1985 deja avea cateva master-uri in picturile stradale. De atunci a creat unele dintre cele mai bune picturi de strada.





Kurt Wenner- arhitect, artist si fost ilustrator al NASA americanul Kurt Wenner sa remarcat prin faptul ca picturile sale sunt detaliate extraordinar. A desenat picturi religioase murale si o Salvor Daliesque suprarealism.








Julian Beever- poate cel mai renumit pictor de strada Julian Beever face desene pe trotuar de la mijlocul anilor 1990. Beever funcţionează ca un artist independent şi creează picturi murale pentru companii, care au creat piese în jurul lumii, din Europa in SUA, Australia, Mexic, Brazilia şi Argentina.