About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Wednesday, July 28, 2010

OAMENI CU BIZARE BOLI DE PIELE!!!Argyria.

Este o boala cauzata de inghitirea argintului coloidal, cel mai dramatic simptom al acestei boli este dupa cum se vede si in foto: pielea corpului capata o culoare albasta, albastra-gri. In 2008 reporteri unei televiziuni l-au intervievat pe Paul Karason, 40 de ani, caruia culoare pieli sa schimbat in albastru dupa ce a folosit argint coloidal pentru tratarea unei boli. " Sufeream de artrita la nivelul umerilor si dupa ce am vazut o reclama la tv contra acestei boli am decis sa urmez tratamentul care continea argint coloidal, insa dupa mai multe luni de tratament singurul efect avut asupra mea a fost acesta pe care il vedeti: pielea corpui sa colorat si se pare ca asa va ramane " a declarat barbatul in mass media.Tungiasis: purici intrati sub piele care depun oua!!

Aceasta boala este gasita in partile tropicale din Africa, Caraibe, America Centrala si de Sud si India.
In Nigeria si Trinidad in anii 1980 infestarea cu acesta boala era de 40% in randul copiilor.Dermatografie: boala pielii foarte sensibila!

Dermatografia este o afectiune rara, pielea este foarte sensibila chiar si la leziuni minore: uneori simple zgarieturi fac ca pielea sa se inroseasca si sa se irite foarte tare. Sistemul imunitar al unei persoane ce sufera de aceasta boala este hipersensibil, pielea elibereaza cantitati excesive de histamina. In 2008 Ariana Page Russel a decis sa isi foloseasca propriul corp ca baza pentru arta, cu rezultate uimitoare.Omul copac!

Dupa o severa infectie (Human Pappiloma Virus), un pescar in varsta de 35 de ani din Indonezia a fost numit "omul copac" din cauza negilor nodurosi ce i-au acoperit mare parte din corp. Dupa ce a descoperit ca sufera de aceasta boala el a fost rand pe rand abandonat de sotie, dat afara de la locul de munca si evitat de catre vecini lui. Dupa mediatizarea cazului sau a primit donatii din partea oamenilor si ajutor din partea guvernului, iar in 2008 a reusit prin operatie sa indeparteze 6kg din negii nodurosi.