About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Thursday, August 05, 2010

EXCENTRICE BLOCURI DE APARTAMENTE

Artistul Vienez Friedensreich Hundertwasser a conceput ceea ce a devenit in timp una dintre cele mai frumoase si vizitate cladiri din lume. Cu peste 1000 de ferestre unice, manare de ferestre si usi personalizate, un acoperis care parca a prins viata, garaje, locuri de joaca pentru copii, bar, restaurant, precum si un parau, cladirea situata in Darmstadt Germania este o minune arhitecturala.
Cel mai recent proiect realizat de designeri Arakawa şi Gin, numit Reversible Destiny Lofts este un bloc cu sediul în Mitaka, Tokyo. Acesta atrage prin mansardele viu colorate care aduc cu niste locuri create special de Mc'Donalds pentru copii. Arhitectura arata ca dupa un cutremur, este inclinata iar pretul unui apartament incepe de la 750.000$.
Blocul 16 este parte din planul de master conceput de OMA pentru un nou centru de prestigiu din oras Almere, Olanda.Acest bloc poarta denumirea de "ORASUL IN SPATIU", este situat in Barcelona, Spania.
Apartamente create in stilul "Lego" situate in Montreal. Fara a avea o traditie in oras apartamentele sunt create open-space si pe langa alte facilitati locatarii lor se pot bucura fiecare de terasa proprie.Va urma....No comments: