Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Monday, May 11, 2009

MOTIVE DE DIVORT INCREDIBILE!! A 2 A PARTE

S-a despartit de el dupa ce extindere penisului a cedat in timpul actului sexual!



Medicii din Voronezh, sudul Rusiei, au facut o operatie de marire de sex lui Grigori Toporov, 47 de ani cand acesta le-a spus medicilor ca nu mai face fata cerintelor sotie in dormitor. Acesta a ramas socat cand in timpul unei partide de sex extinderea s-a rupt. Sotul a cerut cateva saptamani pentru ca problema sa se rezolve dar aceasta l-a anuntat ca este sortit esecului din punct de vedere sexual si ca divorteaza.



Femeia a divortat de sotul ei pentru ca acesta hranea toti cainii vagabonzi din fata blocului.



O pensionara din Romania a divortat de sotul ei dupa 50 de ani de casnicie pentru ca acesta hranea toti cainii vagabonzi din fata blocului cu banii din amandoua pensiile (singurul venit).Eliza Barbu de 70 de ani din Focsani(se pare ca este celebru orasul Focsani pentru divorturi ciudate:)),a declarat ca sotul ei Mircea a inceput sa hraneasca 2 caini din fata blocului cu resturi de mancare, cu cativa ani in urma. Dar in timp acesta a inceput sa hraneasca tot mai multi caini de 3 ori pe zi, din hrana lor personala. A spus ca nu a mai putut accepta ca ei sa moara de foame in casa in timp ce banii din pensiile lor se duceau pe hrana cainilor.


Femeia care a cerut divort pentru ca nu suporta sa ia masa cu soacra ei!


O romanca in varsta de 22 de ani a inaintat cerere de divort pentru ca nu suporta sa ia masa cu soacra ei. Femeia casatorita doar de 10 luni a sustinut ca viata ei a devenit un cosmar din cauza soacrei.
Elena T. din Focsani, jud. Vrancea a declarat in fata judecatorului, ca prezenta soacrei la cea mai importanta masa a zilei (pranz), ia distrus casnicia din cauza observatiilor ei sacaitoare. Instanta a cerut ca Elena sa isi reconsidere cererea daca vrea sa se desparta de sotul ei.

Barbatul care a divortat pentru ca sotia lui la mintit in legatura cu varsta pe care o avea!


In orasul Shanglin,(Regiunea Autonomă Guangxi Zhuang), o femeie a fost parasita de sotul ei dupa 10 ani de casatorie pentru ca aceasta la mintit in legatura cu varsta ei. Cand sotu ei a cerut-o in casatorie femeia in varsta de 30 de ani, ia spus acestuia ca are doar 24. Dupa aproape 10 ani de casatorie barbatul a aflat adevarul si a inaintat cerere de divort care ia fost acordata de catre judecator.