Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Thursday, June 04, 2009

CELE MAI TRASNITE HOTELURI



Sala Silvergruva (Suedia): o singura camera situata in interiorul unei foste mina de argint.

Un singur apartament de 155m in subteranul istoric al Sala Silvermine, una dintre cele mai bine conservate foste mine. In timpul perioadei sale de glorie productia acestei mine ajungea la mai mult de 3 tone de argint pe an. In toata perioada cat mina a fost activa sau extras circa 400 de tone de argint si 40.000 de tone de plumb. Daca va treziti in mijlocul noptii avand nevoie la toaleta asigurati-va ca mergeti in dreapta daca nu fiti gata sa exploatati in intuneric o galerie de bobinaj, lacuri si multe altele.

Waterworld Hotel (China): un uimitor hotel acvatic termal.

Atkin Arhitecture Group a castigat premiul 1 la un concurs international de desing cu acest impresionant hotel. Realizat intr-o apa termala din Songjiang, China, acest hotel cu 400 de paturi este unicul construit intr-o cariera naturala. Are zone publice, camere de oaspeti unice, de asemenea cafenele, restaurante si baze sportive.

Hotel de Glace (Canada): facut in intregime din gheata si zapada

Realizat in intregime din gheata si zapada hotelul a fost reconstruit in fiecare an incepand cu anul 2000. Al 9-lea sezon al hotelului de gheata a inceput la 4 ianuarie si a tinut pana pe 29 martie 2009. Este nevoie de 5 saptamani, 500 tone de gheata si 15 000 mii tone de zapada pentru a realiza aceasta constructie.

Everland (Paris): o singura camera situata pe un acoperis devenita hotel de lux!

Everland este un hotel cu o singura camera, o singura baie un pat matrimonial si o bucatarie. Este atat de diferit pentru ca este de asemenea si o arta instalata in mai multe locuri. Everland a fost "parcata" in cele mai ciudate locuri: pe acoperisul Muzeului de Arta Contemporana din Leipzig (Germania) or pe acoperisul Palatului Tokio (cu vedere spre Turnul Eiffel) din Paris.

Avand in vedere modul unic de a innopta in acest hotel pretul nu este atat de ridicat: puteti obtine camera cu vedere unica la pretul de 333 euro in timpul saptamanii si la 444 in weekend.


Jumbo Hostel (Stockholm): prima aeronava hotel din lume.

Acest Boeing 747 Jumbo Jet a fost abandonat si salvat de la groapa cu fier vechi, devenind un hotel cu 25 de camere pe aeroportul Arlanda din Stockholm. Fiecare camera are cate 65 m2, este mobilata cu paturi suprapuse si cu LCD-uri. Hotelul este prevazut cu o receptie, o cafenea si in partea din spate sunt situate dusurile care sunt comune. Pe puntea superioara este o sala de conferinta sau o sala de petreceri dupa cum este nevoie.