Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Wednesday, August 11, 2010

CELE MAI AGLOMERATE LOCURI DIN LUME!

Tokyo Summerland, Japan





Va vine sa credeti ca aceasta fotografie este reala? Aceasta piscina incredibil de aglomerata se afla in Summerland, Tokyo. In timpul verii este practic imposibil sa gasescti un loc in care se poate vedea apa. (Link)


Mongkok, China



Potrivit Guinness World Records, Mongkok are cea mai mare densitate a populatie de pe fata pamantului, cu o valoare estimata la 130.000 de oameni pe kilometru patrat. Caractere chinezeşti pentru Mongkok ("旺角") înseamnă "colţul ocupat" şi acest lucru nu este nici o exagerare.(Link)


Shibuya, Tokyo, Japan





Cu 2,5 milioane de oameni pe zi, nu există nici o îndoială Shibuya din Tokyo este cea mai aglomerata intersectie din lume. Nu conteaza ora, minutul sau secunda din zi in care treceti pe acolo mereu va fi la fel de aglomerata. (Link)




Plaja Qingdao Huiquan, China




Reputaţia de a fi cea mai mare plaja de nisip din Asia, a atras dupa sine si foarte multa lume. Plja mai este renumita pentru apa limpede, valuri nu foarte mari si nisipul fin. Chiar si in timpul iernii aceasta plaja ramane aglomerata cu oameni dornici de a face o baie.   

Moscow, Russia


Aceasta fotografie a fost facuta intr-o zi normala la metroul din Moscova. Nu in fiecare statie de metro se gaseste situatia aceasta insa la orele de varf in cele mai multe dintre ele oameni se inghesuie sa urce in metrou.


Cea mai aglomerata tara din Europa, Anglia




Numarul de persoane care traiesc in Anglia a depasit ca densitate populatia Olandei, care a fost ani dea randul catalogata cu cea mai densa populatie de pe continent. Din cauza imigrari foarte mare Anglia are acum 395 de persoane pe kilometru patrat. China ramane in continuare insa tara cea mai aglomerata din lume.