Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Tuesday, May 05, 2009

CELE MAI PERICULOASE SOSELE DIN LUME (A 2 A PARTE)

Stelvio Pass Road Trollstigen (Italia)
Cel mai inalt munte pavat, trece prin Alpi de Est. Acesta este in Alpi italieni in apropiere de Bormio si Sulden, 75 de km in apropierea granitei cu Elvetia.

Soseaua A682(Anglia)
Este cel mai rau drum din Anglia, aproximativ 100 de decese au avut loc aici in ultimii 10 ani. Expertii spun ca are o medie de 0,5 decese la 10 mile anual.

Soseaua Trollstigen(Norvegia)
Este un drum de munte in Rauma, Norvegia, o parte din DN63 care leaga Andalsnes de Valldan. O populara atractie turistica datorita inclinarii abrupte si a curbelor sale dese, drumul este ingust cu multe turme de animale care merg pe el, autovehiculele de peste 12,4 metri lungime fiind interzise. In partea de sus a muntelui soseaua se termina cu un loc imens de parcare pentru a permite turistilor sa isi paraseasca autoturismele si sa admire peisajul.


Soseaua Patiopoulo-Perdikaki (Grecia)
Acesta este un drum abrupt(urca si coboara),este periculos pentru ca are multe gropi, este ingust pentru vehiculele care circula pe ea. Multi oameni mor in fiecare an pe acest drum, este utilizat de pietoni, animale si camioane, autobuze si autoturisme. In cele mai multe locuri nu exista linii care sa delimiteze unde este marginea, acest lucru fiind periculos mai ales pe timp de noapte atunci cand au loc cele mai multe accidente.


Soseaua James Dalton (Alaska)


Soseaua James Dalton este un drum pietruit de 414 mile. Se intinde de-a lungul partii de nord in Alaska, de la Livengood pana la Elliott, strabate tundra Artica si ajunge pana la cel mai indepartat punct nordic din Alaska. Alyeska cuprinde 360 mile de transport rutier, acum cunoscuta sub numele de soseaua Dalton a fost construita cu 150 milioane de dolari, fiind construita peste raul Yukon.