Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Sunday, February 22, 2009

10 ANIMALE ALBINOASE...

1: CROCODIL ALBINOS

Din peste 2 milioane de aligatori care traiesc in USA, doar aproximativ 40 sunt aligatori albinosi. Acest aligator albinos din imagine de 14 ani este numit "White Diamond", s-a născut în Louisiana SUA si face parte dintr-o călătorie reptil show numit "Land der Reptilien".




2:BROASTE ALBINOS

Broastele albinoase sunt destul de comune in lume. Aceste 19 broaste identice au fost pregatite de un institut de transplant in vederea fertilizari cu oua de culoare verde inchis de la o broasca de sex feminin ca parte a unui experiment a clonarii animalelor.


3:PINGUIN ALBINOS
Acesta este un exemplar de pinguin albinos, unul la un milion, a fost adus la Gradina zoo Bristol in 2002. Puiul care este numit "Ghiocel" sa nascut alaturi de fratii sai de culoare alb-negru.




4:MAIMUTE ALBINOS
Aceste maimute Marmoset albinos pitic s-au nascut la Zoo Froso în Ostersund, în 2006. Ambii au murit la cateva ore de la nastere dar au devenit primi albinos din rasa lor care s-au nascut in captivitate.




5:BALENA ALBINOS

"Moby" balena alba a fost pentru prima data observata de Paul Hodda (australian) la inceputul anului 1990. De atunci el a mai fost reperat de cel putin 30 de ori.
Moby este considerat a fi de sex masculin, este probabil un albinos şi este prima balena albă vazuta de multe decenii.




6:VEVERITA ALBINOS

Dintr-un milion de veverite numai 10 se nasc cu albinism şi au o speranţă de viaţă foarte scurta, deoarece sunt uşor de văzut de către pradatoare si sunt capturate destul de usor din cauza lipsei de camuflaj.




7:CERBI ALBINOS

La poalele Muntilor de Erzgebirge din Germania de Est, acest cerb alb ca zapada cu ochii roz a fost găsit de către vânători. Un cerb albinos se naste odata la 100.000 de exemplare.



8:GANGUR ALBINOS

Cangurii albinos sunt extrem de rari si sunt gasiti aproape exclusiv in gradinile zoo australiene. Sunt ingrijiti zilnic asigurandu-le protectie solara pentru a nu suferi arsuri.


9:PELICAN ALBINOS

Acest pelican albinos a fost găsit la Curitiba, Paraná, Brazilia

10:PITON ALBINOS


Acest sarpe "Albino Tiger Pythons " se vinde cu 15.000$ bucata fiind o rasa extrem de rara.