About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Tuesday, February 12, 2008

CELE MAI PERICULOASE AEROPORTURI DIN LUME.

1-Aeroportul international Printesa Iuliana (Saint Martin).


Aeroportul Printesa Iuliana se afla pe partea Olandeza a insului Saint Martin, golful Caraibe. Aeroportul este faimos pentru pista de aterizare foarte scurta, doar 2 km. De aceea in aterizare , avioanele se aproprie mult de Plaja Maho.In ciuda dificultatilor de aterizare nu au fost semnalate incidente majore.

2-Aeroportul Juancho E. Yrausquin ( Saba).


Este singurul aeroport de pe insula Saba, insulele Antile olandeza, golful Caraibe. Potrivit expertilor este unul dintre cele mai periculoase aeroporturi din lume, cu toate ca nu sau inregistrat accidente majore. Insula este atat de mica incat aeroportul ocupa cea mai mare parte. Aeroportul este inchis pentru aviatia comerciala, pericolul este dat de falezele de la capetele pistelor.3-Aeroportul Courchevel (France)


Courchevel este numele unei statiuni montane din Alpii francezi, care contine cea mai mare retea de partii din lume. Aeroportul si-a capatat imfamia din cauza scurtimii pistei doar o jumatate de km, si inclinarii de 18 grade. Aceasta pista a fost folosita in filmul Tomorrow never dies.


Aeroportul nu este deschis publicului, acolo aterizand numai piloti cu licenta speciala.

No comments: