Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Monday, April 27, 2009

FASCINANTE ANIMALE HIBRID...

Leopon: Leopard+Leu


Leopon este rezultatul imperecherii unui mascul de leopard cu o femela leu. Capul animalului este similar cu cel al unui leu, in timp ce restul corpului poarta similitudini de leopard. Primul pui hibrid a fost crescut la Kolhapur, India 1910.

Cama: Camila+Lama


Acest hibrid dintre o camila si o lama a fost singura creatura de acest gen si a luat nastere in 1995. Cama are o blana lunga si pufoasa ca de lama, urechile sunt intre cele de camila si cele de lama iar picioarele sunt puternice ca de camila sa poata rezista desertului.

Beefalo:Bivol+Vaca


Ce se obtine atunci cand imperechem un bivol cu o vaca? Beefalo este un hibrid de animale care produce o carne rosie mai mica in grasimi si colesterol decat carnea de vita. Cea mai mare parte dintre consumatori nu au auzit de asemenea carne, deci nu se pune problema sa fi gustat vreodata. Pe langa faptul ca este mai mica in grasimi si colesterol aceasta carne are un gust mai bogat, este mai usoara si mult mai dulce decat carnea de vita.

Liger: Leu+Tigru

Ligerul este o combinatie intre Pantera Leo (Leul) si o femela Pantera Tigris ( Tigru) si este notata stiintific ca Pantera Tigris / Pantera Leo. Lingerul seamana cu un leu urias cu dungi difuze. Ele sunt cele mai mari pisici din lume, desi tigrul siberian este catalogat ca fiind cea mai mare specie pura din lume. Ca tigrii, dar spre deosebire de lei Lingerul se bucura de innot. Un hibrid similar, insa dintr-un mascul de tigru si o femela leu se numeste Tigon.

Zebroi: Zebra+Ecvina


Un Zebriod este un pui din orice incrucisare dintre o zebra si oarecare ecvina, in esenta o zebra hibrid. In cele mai multe cazuri acest hibrid este armasar. Combinatia dintre un magar si o zebra se numeste zebra Hinny si este destul de rara. Zebroizi au fost descoperiti si crescuti din sec XIX. Zebroidul din imaginea de mai sus este unul foarte neobisnuit din cauza culorilor sale.
P.S. Maine cel putin inca 5 hibrizi......

No comments: