About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Tuesday, April 28, 2009

FASCINANTE ANIMALE HIBRID...(PARTEA A 2 A)

Papagal Sangeros:Midas Cichild+Pestele Dracu Rosu
Papagalul sangeros cunoscut si ca pestele parrod este un hibrid cichlid. Pestele a fost creat prima data in Taiwan, in jurul anului 1986. Originea sa nu este cunoscuta dar cel mai frecvent se speculeaza ca imperecherea a avut loc intre Midas Cichlid cu pestele Dracu Rosu. Acest hibrid cichlid a avut variate deformari anatomice, unul dintre cele mai evidente si de asemenea letal, este deformarea gurii care are doar o deschidere foarte ingusta verticala. Acest lucru face ca
el sa se hraneasca foarte greu, multi dintre ei mor de altfel din cauza asta.

Toast din Botswana:Ovina+Capra

Un caz neobisnuit de hibrid oaie-capra a fost raportat de catre medicii veterinari din Botswana in anul 2000 numit "Tost de Botswana". Animalul a fost nascut naturat de la imperecherea unei femele de capra cu o oaie de sex masculin, care au fost tinute impreuna.

Polar Grizzly: Urs polas+Urs maro

Cunoscut ca si Ursul Grolar, acest rar urs hibrid a fost gasit in salbaticie dar imperecheat si in captivitate. In 2006 aparitia acestui hibrid in salbaticie a fost confirmata prin testarea ADN-ului unui urs ciudat, care a fost impuscat in Insula Bancilor, Articul Canadian.

Un numar de ursi polari hibrizi sunt descrisi ca fiind Ursid Hibrizi, un termen care desemneaza orice hibrid din doua specii din cadrul familiei Ursidae.

Savannah:Serval+Pisica domestica

Pisica Savannah exista datorita imperecherii dintre o pisica salbatica africana ( Serval) si o pisica domestica de obicei o rasa foarte exotica cum sunt rasa Bengal, Mau egipteana si altele. Puii rezultati sunt domestici.

No comments: