Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Sunday, May 10, 2009

MOTIVE DE DIVORT INCREDIBILE!!

Sotia a divortat de el pentru ca era obsedat de curatenie!

In aprilie 2009, o femeie din Germania, a divortat de sotul ei pentru ca se saturase ca sotul sa faca curatenie tot timpul zilei. Dupa 15 ani de casatorie femeia a intentat divort atunci cand sotu' a daramat un perete si a costruit unul nou pentru ca cel din urma era putin murdar. Aceasta a fost picatura care a umplut paharul in opinia acesteia.



In varsta de 81 de ani, sotul a fost prins cu amanta lui...dupa 60 de ani de casatorie.


O femeie de 83 de ani a divortat de sotul ei (81 de ani), dupa ce acesta a fost prins facand sex cu amanta la locul de munca! Amanta era mai tanara decat acesta cu 30 de ani. Au fost prinsi pentru ca au uitat sa traga draperiile la biroul in care avea loc actul sexual.
Batrana la numit "anticrist" si la dat afara din casa, motiv pentru barbat sa se mute cu amanta care locuieste la doar cateva case peste drum. Aveau 3 copii impreuna si erau casatoriti de peste 60 de ani.


Femeia care a divortat dupa ce papagalul familiei repeta obsesiv cuvintele "divort" si "rabdare".


In 2001, o femeie din China a intentat divort sotului ei dupa ce papagalul familie repeta cuvintele "divort", "te iubesc" si "ai rabdare", imediat ce femeia a sosit acasa dintr-o calatorie de o luna timp in care fusese sa isi viziteze familia. Aceasta a banuit ca papagalul a invat cuvintele de la sotul ei in tot acest timp. Cu papagalul in colivie aceasta s-a indreptat catre un avocat, sperand ca este posibil ca pasarea sa poata depuna marturie in procesul de divort intentat sotului ei. Pentru ca motivul a fost unul aparent bizar, instanta chineza a hotarat sa nu acorde divortul.

Femeia care a cerut divort pentru ca sotul ei a incercat sa se uite pe furis la fata ei...dupa 30 de ani de casatorie!!


Arabia Saudita:un om a trait cu sotia sa 30 de ani, fara sa ii vada fata acesteia. Sotia sa urma traditia satului din care provenea (sud-est de orasul Khamis Mushayt), traditie care spunea ca niciodata barbatul sa nu vada fata descoperita a sotie sale. Intr-o noapte sotul, curios peste vointa a incercat sa ridice voalul de pe fata femei care dormea langa el. A fost cea mai mare eroare din viata sa , sotia sa trezit facand un scandal monstru si anuntandu-l ca a doua zi urmeaza sa inainteze divort. Sotul si-a cerut scuze si a promis ca niciodata sa nu mai faca aceasta greseala dar ea nu a fost de induplecat. Poate o sa vi sa para ciudat dar astfel de casatorii in Arabia Saudita(in care sotul sa nu vada niciodata fata sotie pe toata durata vietii), sunt frecvente.

Barbatul care a divortat de sotia sa pentru ca era "prea timida" in relatia lor
sexuala...dupa un an de casnicie.


Instanta din Tainan, a acordat cerera de divor unui barbat, pentru ca sotia sa a fost "prea timida" in relatia lor sexuala, in timpul casatoriei care a durat un an. Omul in varsta de 38 de ani profesor de meserie si-a cunoscut viitoarea sotie in varsta de 28 de ani de aceiasi profesie, prin intermediu unui prieten comun. Dupa cateva intalniri care au durat trei luni, acestia sau casatorit, dar sotia sa a refuzat sa faca dragoste(sex) cu el. In noaptea nuntii aceasta a dormit imbracata si invelita cu o patura pentru a se proteja. In timp ce incerca sa faca sex cu ea sotia ia strigat sotului "esti ridicol", in ziua urmatoare fugind acasa la mama ei. Prin intermediarul caruia sau cunoscut femeia a semnat un act prin care dorea sa faca sex cu sotul ei doar in scopul reproducerii si sa doarma separat daca avea sa se intoarca acasa. Cu toate acestea ea a refuzat sa faca sex drept urmare el a actionat-o in justitie divortand si cerand daune morale. Judecatorul ia acordat divortul si a obligat-o pe femeia la plata a 300.000 de dolari.

No comments: