Pages

About Me

My photo
Un blog despre lucruri reale dar in acelasi timp ciudate, bizare din lumea noastra. Pregateste-te sa ramai surprins!

www.showstyle.ro

Sunday, October 10, 2010

Strange celebrity baby names!!!


 Zuma Nesta Rock

 
Gwen Stefani si sotul ei, rockerul Gavin Rossdale au un fiu pe nume Zuma Nesta Rock Rossdale. Numele micutului a starnit rumoare chiar si printre prieteni cuplului.


Autumm, Sonnet, Ocean si True


Toamna, Sonet, Ocean si Adevar asa se numesc cele patru fete ale celebrului actor Forest Whitaker. Actorul a justificat alegerea facuta prin faptul ca vrea ca fiecare dintre cele patru sa aiba propriul sau destin in viata incepand cu numele fiecaruia.


Fuchsia


Sting si FrancesTomelty au ale ca pe fiica lor sa o numeasca  "Fuchsia".


Buebell Madona


Acesta este numele ciudat ales de fosta Spice Girl, Geri Halliwell, pentru primul ei copil.



Kal-El Coppola


Nicolas Cage si Alice KIm sunt parintii lui "Kal-El" (nascut la 3 oct 2005). Cage a decis ca baiatul sa poarte un asa nume dupa ce a fost in discutii pentru rolul lui Superman (acesta era numele de nastere a lui Superman in film) . Actorul nu a mai jucat in filmul respectiv insa copilul a ramas cu acest nume ciudat pe viata.


Ireland


Ireland Eliesse Baldwin nascuta la 23 oct 1995, este fiica lui Alec Baldwin si Kim Basinger. Numele ei este destul de ciudata daca stam sa ne gandim ca poarta un nume de tara.


Pilot Inspektor


Jason Michael a fost logodit cu actrita Bath Riesgraf si impreuna au un fiu pe nume "Pilot Inspektor". Cuplul a ales acest nume ciudat dupa ce au ascultat in repetate randuri piesa trupei Grandaddy : " He's Simple, He's Dumb, He's the pilot."

No comments: